-
Re: Podanie do MS ver. 5.0
No to ja sie wpisuje
Znaczy sie wyrazam zgode na udastepnienie moich danych
Imie i nazwisko i miasto mam w profilu, co trzeba wiecej to napisze.
Mam jeszcze taka mala propozycje. Z calym szacunkiem dla pracownikow ministerstwa, pismo mimo ze zawierajace samo meritum jest zbyt naukowe i szczegolowe... Po konsultacjach z ludzmi, ktorzy mieli na koncie pozytywne rozpatrzenia tego typu pism uzyskalem pare rad nad technicznym rozplanowaniem dokumentu. Część ogolna powinna byc na poczatku (tutaj wszystkie poczatkowe oraz koncowe linijki, bez szczegolow dotyczacych poszczegolnych grup zwierzat). Natomiast czesc szczegolowa ze wszystkimi opisami powinna sie znalezc na samym koncu, w formie zalacznika, tak samo jak literatura. Wtedy na pierwszy rzut oka bedzie widac o co nam chodzi, jakie sa ogolne powody. No a dalej bedzie czesc szczegolwa, niejako potwierdzajaca razem z naukowa bibliografia.
To tylko moja sugestia mala. Dokument juz i tak wyglada super 
Co do podpisow, mysle ze nie bylo by problemu powolac pare komorek. Nefralgiczne punkty polskiej terrarystyki takie jak Warszawa, Ślask, Krakow, Wroclaw, odrobine zaangazowania mieszkancow tamtych regionow i miast i ostateczny termin zlozenia petycji z podpisami do organizatora (chyba na Ciebie wypadlo Dark :P). Ile sie zbierze tyle bedzie. Reszta tak jak piszecie, na stronie www bylo by super.
A i tak uwazam ze oprocz wysylki elektronicznej dobrze by bylo aby ktos z mieszkancow stolicy zawital bezposrednio do ministerstwa i oddal pismo z potwierdzeniem odbioru...
Uprawnienia umieszczania postów