Dobreeeee. Ademar ty to sobie umiesz wyrobic renome.
A tak powaznie to tajemniczy Ademar jest moim dobrym kolega i bezinteresownym pomocnikiem w prowadzeniu spraw internetowych zwiazanych ze strona mojego sklepu ARGUS.
Sporo osob zaopatrywalo sie juz w moim sklepie za posrednictwem Ademara ktory moze duza czesc swojego bezcennego zywota poswiecic na buszowanie po necie czego ja niestety nie moge czynic... Czasu brak bo samo karmienie zwierzakow i (prace porzadkowe przy nich) ktore oferuje wam Ademar pochlania nieraz 3 godz. dziennie...
Wiec jesli (odpokac) jakis zwierz, ktorego otrzymacie za jego posrednictwem, nie spelni waszych oczekiwan lub sklep ARGUS w czyms wam zawini, to nie kamieniujcie Ademara tylko wlasiciela tego sklepu czyli mnie.

Ademar jest mlodym, ale dobrym hodowca zwierzat terrariowych. Przed zakupem kazdego z nich dlugo zbieral info na ich temat i z reka na sercu moge was zapewnic ze jesli cos pisze na forum to nie sa to rzecczy wyssane z palca. I choc niejednokrotnie mialem okazje czytac totalne bzdury, pisane przez "pseudohodowcow" na tym forum, to pod tekstami Ademara podpisuje sie dwoma rekami, bez ich czytania.

Co do wiarygodnosci mojej i mojego sklepu to mozeci zasiegnac opinii "starego" dobrego BIOFILA (bez obrazy "stary" ) czyli Sulka.

ADEMAR ma juz wielu przyjaciol, miedzyinnymi SNAKE`sa dzieki ktoremu strona

argus.lizards.pl

mogla zaistniec. Dzieki stary (to do Snake`sa).

I to by bylo na tyle co do tajemniczego Ademara z krainy deszczowcow. Karrramba

Tomek Kwapniewski (tabu, argus)

tabu01@poczta.onet.pl
argus@lizards.pl

argus.lizars.pl