-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Re: Przyłapany
JERENIMO :
Twoja wypowiedz swiadczy, ze to ty sie powinienes zastanowic co piszesz. Nie rozumiem twojego postu. Twierdzisz ze wywody na temat piasku do niczego nie prowadza.. ( ???? ). No tak, moze dla ciebie, ale niektorzy chca sie dowiedziec czegos wiecej. Weterynarz u ktorego bylem z zapchanym gekonem potwierdzil, ze w malych ilosciach piasek wspomaga trawienie, w opisie gekona lamparciego takze jest zdanie, ktore mowi ze piasek w malych ilosciach wspomaga trawienie, a dr Jarek zaprzecza. Wiec w oparciu o opis i wypowiedzi weterynarza ( a nie moje doswiadczenia jak rzekomo uwazasz ) chcialem sie dowiedziec jaka jest prawda. Skoro ciebie to nie interesuje, to nie rozumiem po co sie wtracasz. Skrytykowales mnie zupelnie bezpodstawnie, bez zadnych argumentow. Uwazasz ze to sa moje przemyslenia, ale gdybys przeczytal ten temat ( z twojego postu mozna wywnioskowac ze go nie przeczytales ) to bys zauwazyl, ze racji nie masz.
Napisales:
Od pewnego czasu na forum o jaszczurkach jest ciebie pelno, piszesz o swoich doswiadczeniach i wogle.. jestes tu w sumie od niedawna i uwazasz sie za jakiegos lokalnego guru.. kucisz sie z weterynarzem ktory od lat sie zajmuje ... poprostu siejesz tyko zament.
Nie udzielam sie na forum o Jaszczurkach, tlyko na forum o Gekonie, kolejna bzdura.
Nie kloce sie z lekarzem tylko dyskutuje, a to pewna roznica, nie uwazasz? Po za tym moja dyskusja z lekarzem jest spowodowana innymi wnioskami lekarzy ktore zaprzeczaja wnioskom dr. Jarka.
Lokalne guru? LOL. Jerenimo argumenty prosze, napisz co na to wskazuje ze tak o mnie sadzisz?
Nastepnym razem Jerenimo, przeczytaj uwaznie temat zanim kogos tak bezpodstawnie skrytykujesz.
Uprawnienia umieszczania postów