czesc
mialem podobny problem jak Tya mianowicie oznajmilem mamie, ze qpuje sobie gekona lamparciego, pokazalem jej zdjecia, dalem do przeczytania tekst itp. - zgodzila sie - pojechalem z nią do sklepu pokazalem jak takie "cudo" wygląda na żywca i bylo spoko
- oznajmila jedynie "odemnie na takie cos nie dostaniesz kasy" spoko mialem kase i na dzien przed zaqpem moja mama wyskoczyla z pomysłem ze ona nie chce takiego czegos w domu
(( zakoczylo sie to kłutnią ..... na nastepny dzien pojechalem z bratem i sobie qpilem terrarium - przygotowalem je - na następny dzień z rana pojechalem po gekona i bylo git - od tego czasu juz nie mam takich problemów przed qpnem jakiegos milego stworzonka
) :]

a mianowicie oznajmilem mamie, ze qpuje sobie gekona lamparciego, pokazalem jej zdjecia, dalem do przeczytania tekst itp. - zgodzila sie - pojechalem z nią do sklepu pokazalem jak takie "cudo" wygląda na żywca i bylo spoko
- oznajmila jedynie "odemnie na takie cos nie dostaniesz kasy" spoko mialem kase i na dzien przed zaqpem moja mama wyskoczyla z pomysłem ze ona nie chce takiego czegos w domu
Odpowiedz z cytatem