czesc

"PS. Mowisz ze twoj gekon jest w swietnej kondycji jak mozesz to stwierdzic skoro mowisz ze caly dzien siedzi w kryjowce moze akurat cos mu dolega, jesli nie stosowales to niemozesz stwierdzic czy UV jest potrzebne czy nie. Jesli ktos bardziej skupia sie na tym by wydac jak najmniej to pewno najlepiej wyciagnac nocnik z pod lozka babci zarzucic firanke na gore i trzymac sobie gekona i nie wydasz ani grosza. Chyba chodzi wlasnie o to by mial warunki zblizone jak najbardziej do naturalnych i zyl zdorwo cale czas, a nie 1 rok swietna kondycja a potem sie wygnie jak chips i co zrobisz jak juz bedzie zapozno?? "

Po 1 w dzień siedzi w kryjówce bo to gadzinka nocna - i jak większosc gadów nocnych jest aktywny w nocy !?!?!?!?!
Po 2 warunki ma zbliżone do naturalnych - terra 70/60/40 odpowiednia temp. i wilgotnosc, pokarm pod dostatkiem !!!! nie skupiam sie na tym by wydac jak najmniej kasy !! mam juz pare zwierzaków i zamierzak qpic jeszcze i napewno nie zwracam uwagi na to by wydac jak najmniej kasy - kosztem zwierzaków !!!!!!!!
Po 3 z kąd wiem, ze jest w dobrej kondycji .... przyjmuje pokarm z ręki (ma duży apetyt) sam wchodzi mi na ręce i biega po pokoju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeżśeli nie wieżysz i dalej masz zamiar wypisywac takie głupoty to przyjedz zobacz mojego geka i póxniej pogadamy !! !! !! !!