Dobra wogole nierozumiem w czym problem. Nie mowie ze cos z twoim Gekonem jest nie tak bardzo sie ciesze ze je z reki i biega po mieszakniu i ..... W czym problem z tego co widze to ty doczepiles sie do mojego posta ze lampa UV wedlog ciebie nie je jest szkodliwa i nie jest konieczna. Ja natomiast wiem ze bardzo dobrze wplywa na rozwoj Jaszczurek a dokladnie dzieki promieniom UV witamina D jest przeksztalcana w witamine D3, ktora jest bardzo potrzebna by niedostaly krzywicy badz innego choróbska. Zwykla zarowka UV dla gadow kosztuje kolo 20 zl. wiec chcialem zasugerowac ze jesli ten sprzedawca proponowal cos w tej cenie, to chyba lepiej kupic zarowke UV, a co do kasy to nic niestraci, a taka zarowke mozna kupic na http://zoologiczny.com.pl/s-Hagen-oswts-swiezt.shtml najlepiej "Day-Glo Tight Beam" gdzie wyraznie pisze ze ma UV i ogrzewa, jest w cenie od 18-25 zl, zaleznie od mocy.
Dobra zakopmy topor wojenny. Zapewne twoj Gekon ma bardzo dobre warunki i dobrze, nigdy niemowilem ze ma zle, a co do tego ze twoj moze byc chory albo cos to podawalem przyklad i nikogo niechcialem urazic, a to odnosnie pieniedzy to bylo juz zupelnie ogolnie do wszystkich tyle tylko ze ty o tym wpomniales i dlatego ujolem to w PS. Jesli cie urazilem to przepraszam bardzo ale robilem to dla dobra osoby, ktora umiescila ten post jesli chce miec zdrowego, ladnego i bardzo aktywnego zwierzaka to ostatnie o czym powinna pomyslec to o kosztach, jesli ktos niema kasy i niejest w stanie zapewnic warunkow to niepowinien wogole sie zabierac za kupno zwierza bo szkoda jego meki.
A co do tego sklepu to zostaje jak bylo jak sie ktos niezna to neich powie ze niewie a nie wciska gowna za przeproszeniem ktore wogole nie sa potrzebne, albo mowi zle byle cos sprzedac.

Pozdro