moje terraium to 85 cm wysokosci, 60 szerokosci i 60 glebokosci. wilotnosc ok 70 procent, temp 28 dzin, 25 noc. Witaminy i wapno, przeciery z owocow, miod, promienie UVA i UVB. Ma wielka galaz obsadzona roslinami. Z "miesa" je wlownie swierszcze, czasem larwy maczniaka.

NIE twierdze ze wszystkie zwierzeta z Biofila sa chore. NIE napisalam tez ze Biofil jest zla firma, nie jest. Napisalam ze moje byly/jest chora i to jest bezsprzecznie wina TYLKO sklepu bo nie bylo innej mozliwosci zeby zarazic je grzybami, nicieniami a zwlaszcza wiciowcami. Nie jest to moje zdanie, ale specjalistow takich jak dr Bielecki i dr Zajaczkowski. Na nic innego nie chorowaly. A jesli sie kogos nie zna to troche nie ladnie jest go oskarzac o brak wiedzy a zwlaszcza zaniedbanie zwierzaka prowadzace do jego smierci.
Ciesze sie ze Wasze zwierzeta maja sie dobrze.

Co do weterynarzy to bylam u co najnmiej 5 i ZADEN NIE ZROBIL TYCH BADAN. Nikt mi o tamtych weterynarzach nie powiedzial. A CO NAJWAZNIEJSZE JAK KUPUJE ZWIERZETA Z HODOWLI KRAJOWEJ TO NIE PODEJRZEWAM WYSTEPOWANIA TAK LICZNYCH PASOZYTOW BO LICZE NA TO ZE SPRZEDAJACY SPRZEDAJE ZDROWE ZWIERZETA.

Chcialam Wam pomoc i jak by co ostrzec a nie obrazac kogos.

K K_M