-
Re: chwile zalamania
hehehe niezle sie usmialem, teraz myslicie ze jestem baba albo gejsza jakas, ale poprostu mialem zly dzien a te swierszcze nie wygladaja zbyt sympatycznie zwlaszcza jak pelzaja po pokoju, przynajmniej dla mnie.owady zawsze budzily u mnie lekkie fobie zwlaszcza te latające jak szerszenie teraz dzieki hodowli swierszczy moj strach zmniejszył się w znacznym stopniu wsumie lubie wszystkie zwierzaki nawet swierszcze ale strachu podswiadomego a raczej niesmaku raczej na zawsze sie niepozbede, najgorszy jest widok jak sie zrzeraja nawzajem
, a jesli chodzi o pogryzienie to niejest ono wogule bolesne i zdarzyło mi sie juz kilka razy ale nigdy jak trzymalem swierszcza w zamknietej dloni, zawsze znienacka jak wyciągalem do niego dlon spod wwytloczki na jajka
nastepnie w odpowiedzi na czyjes pytanie hoduje swierszcze
ich grania zwlaszcza jak jest ich duzo i w nocy gdy ma sie je kolo glowy jest to naprawde nie do zniesienia wiec no coment jak ktos mowi ze mu graja i jest szczesliwy.. respect
tak czy innaczej na wakacje pozbywam sie calej gromadki bo wyjezdzam
a czy nadaje sie na terraryste hehe byc nim kazdy moze wiec to zaden zaszczyt :] wystarczy bedac odpowiedzialnym swoich zachcianek lubic i podziwiac zwierzaki to wszystko na ten temat
pozdrowienia
Uprawnienia umieszczania postów