hahahahahah i kto to mowi? Ja nie uczciwy?! Wlozylem serce w ten sklep, jak i czas za ktory nie zostalo mi zaplacone! A na koniec oskarzono mnie o kradziez. Powiedz mi jak moglem wynies 25kg psiej karmy? po co mi ona? przeciez psa nie mam! W dodatku doszlo do mnie ze zginol Lancetoglow w czasie kiedy mielm wolne. Ciekawe jak wyszedl?! I jaki zakaz?! Mozecie se mowic co chcecie. Nie ma takiego czegos jak zakazanie klijetowi wejscia do sklepu jak i jego wyzucenie co zostalo juz wam udowodnione kilka razy. Nie udciwy do klijetow? Nie przypominam se takiego incydetu! Moja noga tam nie stanie gdyz brzydze sie wami jak i calym tym sklepem stad moje zniechecenie!
Jestem ciekaw co robila ostatnio policja u niektorych prywatnych ludzi w zwiazku z wami? Czyzby przyszla na kawe?
Kto was poinformowal waszym o watku na grupie bo jak widze zalogowaliscie sie dzis, a watpie zebyscie sieinterresowali terra. Szczeze powiedziawszy nie spodziewalem sie was tu ale ciesze sie ze mozecie poczytac i do uczyc sie)) Moze w koncu warunki sklepu dla zwierzat jak i terra sie poprawia.
>Ponadto jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie i słowa konstruktywnej krytyki.
Poczytaj se archiwum a znajdziesz troche tegoNie jest to pierwszy i nie ostatni post.
Chcecie sciagnac klijetow na 10% ??? Jesli ktos zna ceny terra jak i wie gdzie szukac to i tak wychodzi taniej z neta. Jedyny wasz plus to to ze mozna poogladac zadarmo
Nie chce wam juz przynosic wstydu bo i tak obydwoje wiemy jaka jest prawa i poprze to kazdy kto z wami wspolpracowal.
------------------------------------
Bitwa skaczona, wojna trwa...

Odpowiedz z cytatem