-
Re: Argus - Tarnów
Witam,
Własnym oczom nie wierzę 
Wpada na forum jakiś anonim, który raptem zarejestrował się pod nie swoim nickiem aby napisać ten jeden post (przepraszam - dwa
, dostarczając sensacyjnych pomówień.
Sądzę, że poważni ludzie nawet do końca nie przeczytają tego co piszesz, drogi Piracie.
Jeśli rzucasz pomówieniami, samemu nie mając wystarczająco dużo odwagi cywilnej aby się przedstawić, nie mówiąc już o przedstawieniu jakiejkolwiek konkretnej sprawy z jaką miałeś do czynienia - niestety antyreklamę robisz tylko sobie.
Moim zdaniem, atakujące KOGOKOLWIEK posty z pomówieniami napisane przez bezimiennych, bojących się samemu przedstawić - powinny być bez uprzedzenia od razu kasowane.
Jedyny wniosek, jaki dla mnie płynie z tego posta jest taki, że Tomka z Argusa naprawdę obawia się konkurencja, skoro w taki sposób próbują go zdyskredytować.
Chciałem napisać, że brałem od niego zwierzęta, widziałem jego sklep i chciałbym aby wszystkie sklepy tak wyglądały i prowadziły je osoby tak oddane pasji hodowli i obserwacji zwierząt, a nie zwykli handlarze. Ale po przeczytaniu wypowiedzi Pirata - nie wiem sam czy można ją traktować poważnie.
Pozdrawiam wszystkich
Uprawnienia umieszczania postów