Po 1 w Polsce niema duzego miasta ... Od tego mozna zaczac bo ktos szzcelic ze to maisto zainstniako przez zoologie tomka ... Warszawa , Łódź itp. - w U.S.A wieksze sa wsie ... Więc na poczatek mwoie ze to nie jest dize miasto ... Po 2 o tomku ot tak : spoko sie z nim gada itp. , sprzedaje drogo ale to wiadom obo musi cos zarobic ... Ale [potrafi wcisnac kita zajebistego ... Mial jaszczurki z choroba ... i moze pirat dostales jedna bo mial chyba z 12 zarazonych a wiem to z teog ze urza raz kupil i mu jego zdrowe pozdychaly .. wraz z tymi kupionymi w argusie ... Cala resdzta byla ok. Ale kity ot on umie powciskac ... A takze chodiz mu oto zeby jak najwiecej sprzedac ... Wiec on mi oferuje : Emilke L1 za 70zł a za 70zł to ja mam conajmniej 7 ... Pozatym trzeab wiedziec iz zoologi najbardziej zalezy abn tym zeby sprzedac co on tam ma ... Pirat moze on oszustem nei jest ale podobno raz ukrald [ taki mi mowil juzik ] ze kolezanka jego zostawila u niego w sklepie cmabridgei i wynajela sobei hotelik .. za kilak meisiecy po nie przyszla a on powieidzl ze on je wychodowal i ze ich jej nei odda ... Wiec wiecei umeni to jest tak 50% na 50% ja w zoologu interesow nei robie bo sa tak 2x ceny wyzsze niz na forum ...