-
Re: Gekon lamparci
Czlowieku jakie ty bzdury piszesz, o jakich nowych pomyslach mowisz? Zeby zmniejszac minimalne wymiarow do hodowli zwierzat??? Dawno podobnej bzdury nie slyszalem. Tak sie sklada ze 2 moich znajomych siedzi w terrarystyce, jeden hoduje wlasnie tak jak ja geki lamparcie a drugi agame brodata, i siedza w tym znacznie dluzej niz ty- jak sam napisalem od 2003 roku- wiec nie zgrywaj specjalisty ktory zna branze na wylot, bo sam za krotko w tym siedzisz... I ja swoja wiedze zdobywalem glownie poprzez rozmowe z osobami ktore sie hodowla gadow zajmuja bezposrednio, i znaja sie na tym duzo lepiej od ciebie. A tak poza tym to co ma piernik do wiatraka, to chyba dobrze ze czlowiek zanim zdecyduje sie na zakup to zrobi "wywiad srodowiskowy"
zeby wiedziec co i jak. I ze niby co, skoro dluzej siedzisz w terrarystyce to mozesz zmniejszac pomieszczenia mieszkalne swoich zwierzat??? Poczytaj uwaznie zanim cos napiszesz zeby mialo to sens, bo na razie nie ma za grosz logiki w tym co piszesz. Ale teraz to ja juz nie bede marnowal czasu na rozmowe z takimi idiotami, wiec z mojej strony koniec dyskusji.
Uprawnienia umieszczania postów