powiedz co chcesz taką gadką udowodnić? Jak będę chciał, to sobie codziennie będe kupował jakiegoś zwierzaka i po tygodniu go sprzedawał.
Za to przynajmniej nie robie z siebie mędrca, tak jak Ty. Mam od Ciebie większe doświadczenie i z tym musisz sie pogodzić i żadne Twoje teorie tego nie zmienią.
Jeżeli uważasz że jeden osobnik musi mieć terrarium conajmniej 60/40/40 to ja sie z Tobą kłucił nie będę, bo do pewnych poziomów nie zwykłem sie zniżać.
Ja trzymam obecnie dorosłego osobnika w terra 55/35/40 i to w zupełności wystarcza.
Jeszcze tak do Twojej wiadomości (a czy to przyjmiesz czy nie to Twoja sprawa) nie wiem z jakimi hodowcami Ty rozmawiałeś w każdym razie ja m.in. rozmawiałem sporo z Sułkiem, i on uważa że np w terrarium 60/40/40 można śmiało trzymać 2 gekony, natomiast dla jednego 50/30/X wystarcza w zupełności.

a, i jeszcze jedno. Wyzywanie kogoś od 'idiotów' świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, o nikim innym. Osobiście uznam że Ci sie 'wyrwało' ale tak na przyszłość zastanów sie co piszesz.

To tyle z mojej strony, jakbyś jeszcze miał ochote podyskutować to zapraszam na gg#3427449 bo takie bezsensowne nabijanie postów mija sie z celem.