-
Re: Kilka pytan.
Wiesz co- nie chce mi sie zaczynac dyskusji ktora juz kiedys miala miejsce. Ty masz swoje zdanie, ja swoje- wiem ze jest grupa osob ktora uwaza ze trzymanie gekonow w malych terrariach nie jest niczym zlym, ale wg mnie wiekszosc osob uwaza ze 3-4 gekony do terrarium 60x45 to stanowczo za duzo. LUDZIE!!!!! Ja pierdole, te jszczurki moga dorosnac do 25 cm, a Ty w takim terrarium trzymalbys 4 gekony??? Naprawde szkoda mi slow... Kazdy robi tak jak uwaza... Ja osobiscie w zyciu nie wepchnalbym tyle gekonow do takiego terrarium (i na szczescie przypuszczam ze Jachyr1 tez). A tak dla scislosci- moje gekony sa juz dorosle, a zaopiekowalem sie nimi po likwidacji sklepu zoologicznego przez mojego ojca, wiec nie mow mi o doswiadczeniu, bo z gadami mam stycznosc pare lat (tyle ze wczesniej nie mialem ich w domu). I ja jak sie na cos decyduje to jest to przemyslana decyzja, a nie tak jak niektorzy kupuja sobie gady na 2-3 miesiace i potem sie ich pozbywaja (nie kieruje tego do Ciebie Raffee, ale czesc z tych osob ktore tak zagorzale bronia swoich teorii wlasnie tak robi). I naprawde nie walkujmy tego tematu bo i tak nie dojdziemy do porozumienia
Pozdrawiam wszystkich
Uprawnienia umieszczania postów