widze ze besztaja mnie wsyzsatkie te osoby ,ktorym to nie jest obojetne .mysza wyskoczyl z kosmosu , bo boi sie o swoje interesy ...

kiedys sprzedawalem skorpiony po 65 zl a on po 70 i napisal mi maila zebym podwyzyl cene , bo szkoda mu ze nie zarobi za dużo ...

Tutaj widac teraz dlaczego wlasnie wiekszosc sprzedawcow pochodzi z poludniowej Polski

Nie wiem po co znow ktoś robi wojne , przeciez i tak w koncu dojdzie do tego ze przywozenie towaru z czech przestanie sie oplacac , bo to nie jest wielka tajemnica już , szczegolnie po wejsciu Polski do Unii

Co do wypowiedzi ppppp - to trudno mi sie ustosunkować do tego kto coś powiedzial , przepisy są napisane jasno i nie mam tam zadnej wzmianki o tym ze trzeba miec dzialalnosc gospodarcza aby cos przywiesc .... / Jak bede mial chwile to poczytam jeszcze raz obowiazujace artykuly ...

Dr Robert napisal prawde , bo nie handluje czeskimi zwierzetami ....

Zdaje sobie sprawe ze narazilem sie tutaj wielu ludziom , ale wkurza mnie jak sie tutaj kity pociska zwyklym ludziom , ktorzy chca tylko cos zakupic po normalnych cenach ....

Pozdrawiam