Witam jestem w trakcie robienia terrarium dla arlekinowMoże opowiem jak to będzie wyglądało ściany z korka na dole oczko wodne z wodospadem, feggerem duża wilgotność! Nie znam się na egzotycznych roślinach oglądam sobie w je aby w internetowym sklepie w biofil! Nie wiem za bardzo jakie muszą być roślinki dla rzekotek pisze, że fikusy i inne o dużych liściach ale mi się podobają jeszcze oplątwy jak one rosną na zdjęciach widać aby, że są jakby drutem do korka poprzykręcane
Dobra jeśli ktoś się zna to proszę o radę jakie roślinki kupić aby przetrwały w bardzo wilgotnym środowisku! i gdzie takie roślinki kupić!Z góry dziękuję!
P.S. pytanie do Sułka rośliny też wysyłącie pocztą? jakbym się zdecydował to tak samo jak korek byście mi przysłali?

Może opowiem jak to będzie wyglądało ściany z korka na dole oczko wodne z wodospadem, feggerem duża wilgotność! Nie znam się na egzotycznych roślinach oglądam sobie w je aby w internetowym sklepie w biofil! Nie wiem za bardzo jakie muszą być roślinki dla rzekotek pisze, że fikusy i inne o dużych liściach ale mi się podobają jeszcze oplątwy jak one rosną na zdjęciach widać aby, że są jakby drutem do korka poprzykręcane
Odpowiedz z cytatem