1) Dwóch oddzielnie zapytanych sprzedawców twierdziło, że wskazana im przeze mnie yukka już wyższa nie urośnie (może to nie jest tak naprawdę yukka tylko kit jak z tymi bambusami... nie wiem...) - miała w najwyżej położonym liściu 55 cm, a moje terrarium ma 50 cm. Póki co trzyma się bardzo dobrze - jak będzie dalej, to się okaże.

2 i 3) Owszem, tak naprawdę z sensem to był tam jeden post (zdaje się cage'a), ale temat istniał na forum raptem jeden dzień... Nawet nie dałeś szansy się mu rozwinąć. A w końcu sam mogłeś zaproponować jakieś rośliny i już by była korzyść dla wszystkich hodujących nadrzewne ptaszniki.

4) Znajdź mi, proszę, chociaż jeden. Zanim założyłem nowy topic siedziałem bite 1,5 h przeglądając archiwum. Jeśli nawet były już jakieś posty na ten temat, to sformułowane tak, że nie potrafiłem ich znaleźć. A tak powstał temat w całości poświęcony roślinom dla nadrzewnych ptaszników, który natychmiast pojawiałby się w wyszukiwarce po wstukaniu oczywistego wyrażenia. Jakby miał szansę się rozwinąć, to z pewnością stałby się bardzo przydatny.