-
Re: Modliszka (membranacea) jedzaca mysz...
1.spox metall, ja Cię dokładnie rozumiem.
wiara po prostu robi z siebie miłosiernych i takich dobrych, ze ho, a sami sami chętnie by na to popatrzeli z bliska.
kiedyś miałem podobne podejście, jak Ci, którzy dziś zawzięcie Cię krytykują, lecz przemyslałem kilka spraw i zmienilem swoje nastawienie.
looknijcie na załącznik i zobaczymy czy tesh bedziecie to tak przezywać...
czyż ta myszka nie jest/była słodziutka?????
.................................................. .................................................. ..........................
2.od jakiegoś czasu na forum panuje niezdrowa atmosfera (przynajmniej ja tak to odczówam). ludzie się wymądrzają, i krytykują starając się tym jakby podkreślić swoje wieksdze dościadczenie, czy tesh wiedzę.
z tą stroną(a w cześniej z terrarium.ht) zwiazany jestem około 2 lata i dopiero w oststnich miesiącach coś zaczęło się psuć.
dawniej była miła, przyjacielska atmosfera, a teraz, jak myślę z powodu wielkiego napływu nowych ludzi, dochodzi do niepotrzebnych sprzeczek i nieporozumień. nie znaczy to, że niema tu dobrych i miłych hodowców, ale czytając co trzeci post po prostu odechciewa się cokolwiek robić i tyle.
ta druga część mojego posta nie jest pisana tylko odnośnie dylematy modliszka/mysz(ale tu pasowało mi sie rozpisać) lecz ubolewam nad całym forum.
Uprawnienia umieszczania postów