-
Re: dziwna śmierc
wsumie to jeśli chodzi o moczniaki-to "bezpieczne"-jeśli chodzi o twardość są po wylince-czyli jak są białe-wtedy niema szans-by sobie pyszczek modlicha rozwaliła
...a tak wogule-to jeśli chodzi o żarcie-to już czytałem tyle o tym co szkodzi wg. różnych ludzi-że właściwie to niema żadnego bezpiecznego pokarmu...no-może żeczywiście-o muchach jest mniej "negatywów"w necie-ale one śmierdzą jakby zdechł pies:P....a jeśli chodzi o mole woskowe-to moje pseudocreobotry po nich żygały wielokrotnie-naszczęście przeżyły-ale ogulnie-to niejest chyba najleprza karma-bo te larwy jak zrzerają wosk i potem je zżera modliszka to niejest w stanie przetrawić...najmniej zraziłem się do świerszczy bananowych-bo domowe i śródziemnomorskie(z nimi jest jak z cheroiną-albo trafisz dobrą,albo cie od niej trafi szlag(jedną pseudocreobotre walbergii trafił:/)-lubie dawać przykłady działające na wyobraźnię:P)....a bananowe są leprzej jakości-może dlatego że niejedzą syfu-tylko to co przypomina bardziej jedzenie
..a może maj ąpoprostu wiencej witamin czy czegoś tam...tak czy siak polecam tę karmę-łatwą do rozmnożenia i wogule spoko.....pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów