-
Re: ZOO Natura-geant_warszawa goclawek
dopoki bedzie bezrobocie takie jak jest to nic sie nie zmieni i dalej beda zerowac na ludzkim nieszczesciu (pracodawca vs pracownik)
Sam pracowalem w ZOO Natura w Krakowie, ja dostawalem na umowe zlecenie za wykonanie terrariow i przywozilem zwierzaki z hurtowni, ja nie musialem tam pracowac bo w czasie wakacji sie mi nudzilo, ale ludzie ktorzy tam pracowali na stale...prze je ba ne...wszyscy po zootechnice (troszeczke to tlumaczy czemu akurat w tak intratnej posadzie sie odnalezli), wszyscy po 140 godzin przepracowanych w miesiacu, za lacznie...650PLN netto...ja na fajki wiecej wydaje miesiecznie...(zart)
Wiec jak widzicie, jezeli na ludziach oszczedzaja,a w tej sytuacji i zwierzaki i pracownicy glosu nie maja(sprobowaliby...) to sie kreci tak jak widac na zalaczonym obrazku.
P.S.Ja przynajmniej moglem powiedziec za terra ile mi sie podobalo,a ci ludzie musieli tluc poklony, aha, w Sylwestra i Wigilie- od 09.00 do 17.00 sie pracuje w tym sklepie. Potem do 02.01 NIKT nie przychodzi zobaczyc co ze zwierzakami´...
Uprawnienia umieszczania postów