-
Re: Wrocław
Jarek Zajączkowski napisał(a):
> ZaWSZE I Z PRZYJEMNOCIA POMOGE ZAMKNAC W PIERDLU WSZYSTKICH
> PRZEMYTNIKOW I OSZUSTOWM ZERUJACYCH NA nieszczesciu zwierzat
> CHRONIONYCH.
A wiec naleze do bandy dreczycieli zwierzat i oszustow,tylko dlatego ze kupuje pajaka pochodzacego z prywatnej hodowli,a nie przeplacam 3- krotnie w sklepie :] Wg mnie to jest ekonomia ,a nie oszustwo.Oszustwem predzej nazwe windowanie cen przez sklepy.Poza tym gdyby papiery o ktorych pan mowi byly by osiagalne nie bylo by problemu - zpalaclbym nawet 10 czy 20 zl wiecej za pajaka.Niestety nie wydaje mi sie,czy to u nas we Wroclawiu jest mozliwe uzyskanie takowych.Z tego co wiem w innych miastach tak :]
> Kupuj zwierzeta z papierami - bedziesz mial pewnosc ze nie
> popierasz SADYSTOW.
Sadystow ??!! Zapewniam pana,ze np. ja kocham swoje zwierzeta i maja u mnie warunki zblizone do naturalnych,jesli chodzi o pozywienie to nawet lepiej :] Niech pan przestanie wmawiac nam ,ze pajaki nawet przywozone z Czech czy Niemiec sa trzymane w b. zlych warunkach,bo to bzdura !! Zmaltretowane zwierzaki kupi tylko laik,a ktos kto ma odrobine wiedzy w temaciee na pewno ich nie kupi :].Zapewniam pana ,ze jestem gorliwym przeciwnikiem przemytu zwierzat i swoje zwierzeta chce kupowac legalnie i miec pewnosc ze nie pochodza z odlowu. Tylko jak skoro u nas jest to mission imposible ??!! Zada pan egzekwowania prawa,a my zadamy umozliwienia nam kupna/sprzedazy zgodnie z nim,ale poki co to prawo dzila tylko w jedna strone... Poza tym obowiazuje nas prawo UE i w zadnym kraju UE nie ma problemow z rejestracja zwierzat !!! Niestety przyszlo na zyc z Nibylandi gdzie jest stado nadgorliwcow egzekwujacych prawo !!! Cala sytuacja z brachypelmami to jedna wielka farsa i nie dziwmy sie,ze sie z nas w europie smieja...
> SKONCZYLY SIE ZARTY - ZACZELA SIE LAPANKA!
Teraz pan mowi jak gorliwy dzialacz partyjny.Prponuje poczytac Orwella - "1984" - swojskie klimaty :]
> DLA DOBRA ZWIERZAT!
>
Z ta opinia bym sie klocil....
Uprawnienia umieszczania postów