-
Re: Głupota ludzka nie zna granic
Tak to święta prawda!!!(niestety) To co tam zobaczyłem doprowadziło mnie do skrajnego wkurzenia delikatnie mówiąc, potem zrobiło mi się żal tych zwierząt. Jak można w takich warunkach trzymać zwierzęta???!!!!!!!! To nie do pomyślenia!!!!!!
Ta Agama bRODATA to miała skórę jak chodnik, żadnych barw, i przypuszczam, że zaczynała się u niej krzywica BO Właściciel nie pofwtygował się by zamontować świetlówkę UV!!!. ALE TO NIE WSZYSTKO!!! Patrzymy na Agamy Błotne i tam pierwsze co ujżałem to terrarium, w którym się znajdowały było.....PUSTYNNE!!!!!! Oprócz tego, tak jak Tango zauważył, były to dwa samce w tym jeden brązowy i zmarniały. A w dodatku to te terraria znajdowały się jedno przy drugim i były przedzielone ścianą, która na górze miała takie dziury, że Błotniaki mogły spokojnie przejść do Agamy Brodatej!!! Po drugie ten Boa to też swoje cierpi, bo nie dość, że terrarium ma za małe, to jeszcze na górze jest ze dwadzieścia papug!!!(jak większości wiadomo węże odbierają drgania podłoża) Darły się, "latały" po klatkach! Jedynie Gekony Lamparcie miały w miare przyzwoite warunki. Potem Tango mówi do mnie zwracając moją uwagę na dwa dorosłe Legwany Zielone!!! Jak już Tango napisał warunki były okropne, a jeden sprawiał wrażenie nieżyjącego!!! No i poza tym te ceny!!! ALE MNIE KOLEŚ ROZEŹLIŁ!!!!!! Apeluję do wszystkich, których choć trochę interesuje los zwierząt: Jak ktoś może to niech coś z tym zrobi!!! Zawiadomi kogo trzeba i przerwie cierpienia tych zwierząt!!!!!! JAK NAJSZYBCIEJ!!!!!!
P.S. NIGDY TAM NIE KUPUJCIE!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów