najgorsze jest to ze takie posty do niczego nie prowadza bo wypisywanie poraz tysieczny ze w sklepie sa zle warunki i ze sprzedawca sie nie zna w praktyce nie ma kompletnego sensu prowadzi tylko do niepotrzebnych spiec na forum i zamiast jakos sie zjednoczyc to co chwile ktos na kogos jedzie... to jest bez sensu i watpie zeby kiedys ludzie zrozumieli ze w terrarystyce nie o to chodzi a jak tak sobie czytam to co kawalek sa jakies klotnie jakikolwiek nie bedzie to temat na forum...troche entuzjazmu zyczliwosci i wyrozumialisci... a do sprzedawcy nie mozesz miec pretensji... pewnie biedak szukal pracy i tam ja dostal bo nic innego mu sie nie trafilo ja wiem ze to nie jest fajne ale zawsze trzeba miec pewien dystans ale najbardziej mnie denerwuja komentarze cen...to jest naprawde nie na miejscu nie odpowiada-nie kupuj wszystko! no i musicie jeszcze to wszystko przepuscic przez pryzmat sytuacji gospodarczo-ekonomicznej w polsce... to nie jest zachod i trzeba kombinowac zeby zarobic wiec naprawde przestancie miec ciagle do wszystkich pretensje...( a jesli naprawde kogos wkurza to jaka panuje sytuacja w danym sklepie to niech idzie tam i to powie albo niech uda sie do organizacji ktora moze cos zadzialac bo gadaniem na forum nic sie nie zrobi...)