no to tak pierwsze pytanie było takie:


1. Jak je inkubować?? zrobiłam sobie taki wypasiony inkubator jak na phasmodera, ale nie mam pojęcia w jakiej temperaturze mam je przechowywać czy zraszać wodą pomimo tego, ze wiszą na firance 1/3 wysokości naczynia od wody, czy potrzeba lampki coby ogrzac nieco.... bo przecie w 40 st, sie białka ścinają....

Inkubujesz je w ten sposób ze wsadzasz jajka na firankę. Tak ten inkubator bedzie najlepszy (co na phasmodea)!! Temperatorze pokojowej jesli masz w pokoju zaużmy 23-25sC. to nie dogrzewarz niczym innym ani lampka ani niczym ciepłym. Tak jak juz mowilem w temperatorze pokojowej. ja teraz tez mam jajka tych patyczaków.
Spryskuj raz na 3-4dni.

drogie pytanie:

2. I w ogóel co robić później z patyczakami małymi czym je karmić..... i w ogóle szczegóły proszę
wdzięczna będę

Karmisz je liścmi maliny, dębu,jeżyny.

Ps. pamietaj ze na jajka trzeba czekac 3-4miesiące!!!!!!!!