no to tak pierwsze pytanie było takie:
1. Jak je inkubować?? zrobiłam sobie taki wypasiony inkubator jak na phasmodera, ale nie mam pojęcia w jakiej temperaturze mam je przechowywać czy zraszać wodą pomimo tego, ze wiszą na firance 1/3 wysokości naczynia od wody, czy potrzeba lampki coby ogrzac nieco.... bo przecie w 40 st, sie białka ścinają....
Inkubujesz je w ten sposób ze wsadzasz jajka na firankę. Tak ten inkubator bedzie najlepszy (co na phasmodea)!! Temperatorze pokojowej jesli masz w pokoju zaużmy 23-25sC. to nie dogrzewarz niczym innym ani lampka ani niczym ciepłym. Tak jak juz mowilem w temperatorze pokojowej. ja teraz tez mam jajka tych patyczaków.
Spryskuj raz na 3-4dni.
drogie pytanie:
2. I w ogóel co robić później z patyczakami małymi czym je karmić..... i w ogóle szczegóły proszę![]()
wdzięczna będę
Karmisz je liścmi maliny, dębu,jeżyny.
Ps. pamietaj ze na jajka trzeba czekac 3-4miesiące!!!!!!!!