-
Re: iguana-iguana
bardzo Cie przepraszam z calego serca!!! po ponownym przeczytaniu tego listu stwierdzilem ze to bylo straszne wrecz nieludzkie i rozumiem Twoje zdenerwowanie owym mailem (a bardziej osoba ktora go napisala) bardzo dziekuje za uwagi i ze otworzyles mi oczy na samego siebie dzieki czemu mam nadzieje ze stane sie lepszym czlowiekiem czego efektem bedzie zaprzestanie pisania takich kretynskich zartow ktore nawet nie sa smieszne a wrecz zalosne jeszcze raz bardzo ale to bardzo przepraszam mam nadzieje ze Twoja uraza do mojej osoby zaniknie wraz z moim chamstwem i bezmyslnoscia obiecuje ze zaczne uzywac szarych komorek ale nie wiem czy po tak dlugim okresie zastoju beda jeszcze sprawne...
ciesze sie ze sa jeszcze na tym swiecie tak kompetentni ludzie ktorzy swoimi niezwykle trafionymi argumentami i radami mobilizuja czlowieka do ksztaltowania wlasnej osobowosci i uswiadamiaja go w kwestiach bardzo istotnych dla jego dalszej egzystencji dzieki czemu czynia ten swiat lepszym (przepraszam ze nie ma przecinkow i kropek ale nie za bardzo sie jeszcze orientuje gdzie je stawiac...)
zakonczmy ta polemike w tym miejscu bo szkoda papieru na tym forum zeby go marnowac na takie pier...
Uprawnienia umieszczania postów