-
Re: kupię modliszkę do 10 złotych
http://www.vox2000.webpark.pl/mgwinejska.html <--- opis na stronie VOXa
Cena modliszek:
L1 - 2zł/szt.
Przesyłka:
Po przedpłacie (bo najtaniej)
List priorytetowy - 2zł
Paczka priorytetowa (bezpieczniej) - 6zł
-
-
-
no to się dogadamy ile byś ich chciał a i jak by co to moge ci odstąpić kilka hierodul . mem.
-
narazie 1 sztukę i jakie są te hierodul. jakiego potrzebują pomieszczenia a za ile je chcesz ?????? odpisz i złoże zamówienie !!!
-
w tej chwili gastrice trzymam w butelkach po mineralnej a hierodule mem. są l1 i siedzą w pudełeczkach po kliszy to za 4zł moge ci odsprzedać gdyż to nie są modliszki z mojej chodowli .
-
dominik mam pytanie a gastrica ile ma cm ??? i za tą drugą narazie dzienki i kupie u ciebie gastrica za 10zł i mam pytanie ile to wszystko będzie kosztowało chodzi mi o przesyłke bo ja chcę za pobraniem !!! jak możesz odpisz szybko !!!!!!!!!!!
-
heh za pobraniem to jest kijowao drogie bo +12 zł ??? lepiej zebyśmy się wymienili na zasadzie kasa w koperte a modliszka listem priorytetowym w koprcie z bąbelkami ja tak zawsze kupowałem np. od foxtrota czy azureusa a modliszka ma z 3-moze troszke więcej niewiem dokladnie w tedy to byś zaoszczędził 6 zł pozatym nie wysyłam za pobraniem a przy najmniej nie chętnie
-
dominik a te hierodule to za 4 zł. i gdzie mogę znaleźć informacje o nich podaj strone lub sam napisz !!! proszę
-
na terarystyce jest ale tam troche przeklamują pozatym ona jest troszeczke trudniejsza od gastricy ja tam wszystkie choduje w identycznych warunkach
Uprawnienia umieszczania postów