-
odmiany barwne lampartów
interesuja mie odmiany barwne gekona lamparciego i tylko homozygoty . wszystkie odmiany oprócz hypo tangarine ,super hypo carrot taill, hypo pastel, i super hypo tangarine stripe , bo te juz mam w hodowli
prosze o kontakt ze sprzedajacego takie odmiany
601 08 39 88
dawid1336@wp.pl
-
Re: odmiany barwne lampartów
Lipton- kłamca,oszust,złodziej (i co napiszesz teraz ze pamietasz i ze sie dogadamy zeby to ładnie na forum wyglądało a potem kontakt sie urwie?)
-
napisze spierdalaj frajeże z tymi 10 zł nawet na poczte mi sie niechce isć kórwo , a ten pajak co odemie brałeś to samiec
wpadnij do wrocka to dostaniesz 10 zł , no dam ci wiecej żebys niepałakał moze 20 . o 10 złotych taka afera , jestes komiczny . pozdrowienia
-
Lipton śmieszny jesteś daruj sobie, masz jego kase to mu oddaj ją, robisz problem bo niechce ci się dupy ruszyć na poczte
-
k***a pisze sie przez "u", a frajerze przez "rz" :P
prosiłbym adminów o reakcje, bo obrażanie innych użytkowników i używanie wulgaryzmów łamie punkt któryśtam regulaminu
-
no i dobrze, juz trudno że mnie oszukałeś na głupie 10 zł ważne, że przedstawiłeś sie innym terrarystom, teraz kazdy będzie mógł zobaczyć jakim człowiekiem jesteś naprawde, im więcej kilometrów cie dzieli tym więcej przekleństw używasz? i w ten sposób będzie coraz mniej hamów na forum... bardzo dobrze niech sie ujawniają sami
-
-
a ja znam l;iptona osobiście i dziwi mnie to czyli ta "afera" bo znam go jako kogoś normalne go z kim można pogadać zawsze wszystko wytłumaczy itd. nieraz go spodkałem we wrocławiu i z tego co wiem jest ceniony i uwarzany za dobrego terraryste przez innych wrocławskich terrarystów i sprzedawce sprzedaje na placu we wrocku ma dobre ceny a jego zwierzaki są zawsze w max dobrej kondycji hmm..dziwna sprawa w każdym razie jest to podejżana sprawa bo tylko ty masz jakieś problemy z tego co widze
-
To ma byc uczciwy hodowaca jak sprzedał Bart_n samice Poecilotheria fasciata a teraz pisze ze to byłi samiec w dodatku jego to bawi - i to ma byc uczciwośc ??
-
Frajer i tyle. Po pysku to dla takiego za malo.
Uprawnienia umieszczania postów