-
-== KuPiE dOrOsŁeGo SaMcA GeNiCuLaTy==-
Tak jak w temacie !!! moje gg: 4870768 Prosze o szybki kontakt 
-
Re: -== KuPiE dOrOsŁeGo SaMcA GeNiCuLaTy==-
mam ale pierw musi zrobic swoje...kwestia tygodnia i sadze ze bedzie wolny....siema
-
Ja też mam, napisałem na gg.
-
Psalmopoeus niestety nie dostałem od Ciebie żadnej wiadomości na gg. Napisz jeszcze raz jak możesz gg: 4870768 
-
Tom3k niebierz od "Psalmopoeus-a" chyba ze odbior osobisty, mi wyslal A.Metalica padla i do dzis czekam na zwrot kasy - Oszust !
-
Makel to oszust.Chciał się wymienić T.blondi 4 wyl 4 cm ciałka samica za fasciatum(nie ma tej samicy blondi)Chciał żebym wysłał pierwszy a on by mi nic nie wysłał.Jak nie odebrałeś paczki i leżała na poczcie to nie moja wina.Ja biore odpowiedzialność gdy paczka dochodzi na drugi dzień(max trzeci).
-
Paczke odebralem odrazu logiczne bo niewyslales za pobranie to niezostawial bym jej na poczcie radze uwazac. Za nazywanie mnie oszustem jeszcze pogadamy inaczej. Tom3k uwazaj !
-
To ty mnie też nie nazywaj oszustem.Nie boje się Ciebie a straszyć to sobie możesz swojego małego.
-
Widac twoja inteligencje. Sam mowisz za siebie.
-
Mam taką chorobe, że najpierw robie a później myśle(jestem nie cierpliwy i bardzo szybko się denerwuje):P A do takich ludzi jak Ty nie da się inaczej.
Uprawnienia umieszczania postów