Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: SZukam węza ktury rosnie do 100-110 cm maximum

skirmit
    Guest

SZukam węza ktury rosnie do 100-110 cm maximum

SZukam najmłodszego jakiego sie da węza węza ktury dorasta do 100-110 cm dlugosci maxymalnie nie moze byc jadowity odrazu szukam jak bo co porad co do terrarium najmniejszego jaki mozna jemu na początek dac czekam na odpisy ewentualne zamiany za owady plus ewentualna dopłata czekam na oferty i jak najładniejsze węże

mdmarta
    Guest

Re: SZukam węza ktury rosnie do 100-110 cm maximum

lampropeltisy (większośc)

wrocław 0601937630

tomektm
    Guest

jak chcesz l.T.Sinolae to moge ci sprzedać za 120 zł ma ok.30 cm

skirmit
    Guest

chcciałbym zobaczyc zdjecia tych węży bo mnie bardzo interesuje ich wygląd ruwniez

CICHY
    Guest

sory że wyskakuje tak nie na temat ale stary ORTOGRAFIA!!!

furu
    Guest

ja nie wiem co jest z tą ortografią przecież czasami to się czytać nie daje;/
    Stary nie jest ci głupio?
    A jak masz dysgrafie, dysleksje, czy jeszcze jakieś inne dys to po prostu najpierw pisz w wordzie;/

josetsu
    Guest

nie chce sie czepaic ani ortografi jak inni sie czepiali ani nieczego innego ale az nie moge sie oprzec zeby to napisac-czepiacie sie ortografi a Furu (nie mam nic do Ciebie) ale skoro zwracasz komus uwage i piszesz "Stary nie jest ci głupio?" to kultura wymagalaby tego iz jesli juz zwracasz komus uwage to przykladowe "Ci" pisz z wielkiej litery!
    a co do Skirmita to nie badz taki leniwy sinole i jego zdjecie znajdzesz na kazdej stronce wiec po co zawracac komus glowe tym zeby przesylal Ci fotke,poszukaj sam!

skirmit
    Guest

Ej nie mam czasu na pisanie perfekcyjnie , a co do dysortografi to mam no i co mi to nie przeszkadza a jak kto nie ma do czego sie przyczepic tylko do tego i zamiast sprzedawac to czepia sie do pisowni to juz jego sprawa mnie to nie obchodzi

Uprawnienia umieszczania postów