-
Re: agama brodata
Czopstick, muszę powiedzieć, że Twój post mnie rozbawił. Istne opowieści dziwnej treści ;-) ... przykładowo ...
"i wpierw kreowala sie na specjalistke od legwanów zielonych o ile dobrze pamietam to je hodowala zaledwie rok, "
kreowałam się na specjalistkę ;-)))) chyba od dziś przestanę odpowiadać na posty na forum, maile i pytania na gg bo przecież bo chyba o to chodzi?
Co do pamięci są preparaty, przeznaczone przede dla osób starszych (choć nie tylko) i wspomagające procesy zapamiętywania ...
"w tym czasie kupila sobie agame brodata (german giant). tzn, chyba dostala od czy kupila "tygryskowi", jakos to tak bylo..."
czyli mam germana? czy też może Tygrys ma? Fajnie, zawsze chciałam ale nie mogłam dostać ...nie wiedziałam, że mi się udało 
"W dwa lata obcowania ze zwierzęciem, trudno go tak dobrze poznac by móc napisac dobra ksiazke."
A ile trzeba? Napisz koniecznie, żeby nikt się nie ośmielił pisać zanim nie upłynie wyznaczony termin ...
"no bo przecież gdyby Alicja Papiór rozmnozyla agame, to by zapewne nie tylko w gazetach o tym pisano, lecz rowniez w telewizji, jak i by kazdy wytykal na ulicy ja palcem, "Patrz to Ta co agame rozmnozyla w zielonej górze".
No to po prostu świetne. Poczucia humoru Ci nie brakuje ...
Oczywiście spodziewałam się krytyki na forum TCP bo jakżeby inaczej ...
Jednak ani Ty ani Wiciu nie odnieśliście się do treści ...cała ta krytyka to Alicja jest taka i owaka ... po prostu zabawne nic więcej.
Jeśli ktoś mi wykaże, że info podane w broszurce może zaszkodzić agamom to wtedy zacznę się martwić.
Wiciu
Krytykujesz Łukasza ... może najpierw warto spojrzeć krytycznym okiem na własną pozycję?
Zarzuty do niego też na zasadzie 'byle się czepić' ... Ludzie wybiorą książkę Łukasza bo jest tańsza? Tym lepiej dla legów przynajmniej jeśli chodzi o żywienie ...
Właściwie widzę, że Łukasz miał podobne spostrzeżenia odnośnie waszej 'recenzji' i także się jej spodziewał ...
Na koniec pozostaje mi tylko pogratulować mu wydania książeczki i mieć nadzieję, że przyczyni się ona do poprawy - często fatalnych - warunków legwanów zielonych w polskich terrariach.
Uprawnienia umieszczania postów