-
Re: prawda o encyklopedii terrarystyki
>>miłej lektury i nabijania kasy wydawnictwu ,które nie ma na celu propagowanie (poprawnej) terrarystyki tylko zbicie kasoiry (bo jak wiadomo jezeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze
Wiciu 
zastanawia mnie to hm...strona ostania nie kto inny jak Ty Wiciu i reklama Twojej firmy.....
ogloszenie na forum o sprzedazy tej ksiazki ......
gielda w Lodzi masz ja na stoisku.....
wiec pytam sie o co chodzi ??
moze i sie czepiam ......
objechano wszystkie ksiazki, ktore sie pojawily, chwla Wiciowi, Romanowi i innym, ze cos pisza 
tlumaczenia hm...duzo zlych nie poprawnych, ale heh ladne okladki :>
co do encyklopedi mialem ja w wersji czeskiej(cos tam rozumialem)......kiedy pojawila sie polska wersja, mysle zajebiscie to co tyle razy staralem sie przeczytac, zrozumiec wreszcie w moim jezyky ojczystym, nie czytalem jej dokladnie tylko przegladam, przeczytam to co mnie zainteresuje, stwierdzam ze okazuje sie dobra pozycja, sa tma jakies bledy, cos o podawaniu sera bialego jaszczurka przy ktoryms opisie, ale co tam hm..... dziw mnie jednak taka porazajace ilosc bledow, gdy czytam te wszytskie posty to ...... eh szkoda, ze najbardziej oczekiwana ksiazka terrarystyczna jesieni ..zawiera tyle bledow...
ja osobiscie "wychowalem" sie na ksiazce pana Cyryla Przybyszewskiego(tez zjechana prze forumowiczow) ale dla mnie jest swietna, na tamte czasy(rok wydania) ......czuje do niej sentyment
Uprawnienia umieszczania postów