Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: kupie weze

Danio
    Guest

kupie weze

kupie jedzace ,zdrowe i niedrogo Corallus caninus albo Python regius czekam na oferty

Goblin
    Guest

Re: kupie weze

Powodzenia w szukaniu Corallus caninus a nawet jak znajdziesz i kupisz to powodzenia w hodowli :] przyda ci się bardzo bardzo...

r2r
    Guest

czesc
    mam regiusa z cites, ok. 90 cm - zdrowy, jedzacy, "dobrze" zbudowany, , ale niestety nie jest zbyt tani. cena to ok. 420 zl. mysle ze warto (to juz nie jest baby).
    moj tel. 508148992, e-mail: artur.wojciechowski@neostrada.pl

coolary
    Guest

Regiusów jest sporo - poszukaj na forum sprzedam. C.caninus to gatunek bardzo trudny w utrzymaniu noi nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z ceny. Populacje północne (Ekwador, Gujana, Surinam) dorosłe odłow od 1500zł w góre, młode z Europejskich hodowli od 600 euro w góre (2400zł w góre) Caninusy populacji Amazońskiej (z ang. Amazon Basin) kosztują w USA od 1000$ w góre a w Europie od ok. 1250 euro (5000zł) w góre. W tym roku młode Amazony miał Freek Nuyt z Holandi www.fnreptiles.com Kosztowały od 1350 do 2500 euro w zależności od ubarwienia (masz ich fotki i ceny w sekcji avaiable). Sam przemierzam się do tych węży ale najwcześniej w 2006 roku.

Danio
    Guest

tak wiem ze C.caninus jest z odlowu i hodowli zagranicznej ale myslem ze w polsce tez ktos je hoduje i bedzie mial moze troche nizsze ceny a regiusa i tak se wciagne i to juz niedlugo

Goblin
    Guest

Danio na to że w polsce ktoś hoduje (rozmnaza) C.caninus bym nieliczył a na to ze będą po niższej cenie niż u naszych sąsiadów tymbardzij bym nieliczył

Uprawnienia umieszczania postów