Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Kupie Poecilotherie

X_v_X
    Guest

Kupie Poecilotherie

Formose, Regalis, Ornate, Metallice, Subfusce

Każdą z wyżej wymienionych L2-L4

SPeCTeR
    Guest

Re: Kupie Poecilotherie

Jak tak czytam Twoje posty, to wnioskuje, ze smieszny z Ciebie czlowieczek. O ile pierwsze trzy kupisz bez problemu, to na pozostale dwie podejrzewam, ze nawet Cie nie stac

ebuke
    Guest

dokładnie
    P.metallica kosztuje od 1000zł(taniocha)-1500zł za L1 i w naszym kraju jej na 100% nie kupisz ciężko bedzie nawet w Europie (podobno jeden gość z Norwegii je hoduje)

powodzenia

pozdrawiam EMIL

SPeCTeR
    Guest

Subfusca w Polsce to L3 ok 300zl kosztuje, moze jak wybiore sie do niemiec na wiosne, to przywioze sobie ze dwie sztuki ;>

vorax
    Guest

mam ornate L2-3 40 zł, regalis L5 100 zł , subfusca L7-8 400 zł. fasciata L5 100 zł

X_v_X
    Guest

Nie obrażaj SPeCTeR. Że zajmujesz się tymi zwierzątkami dużo dłużej i na poważnie (ja traktuję to jako hobby i wszystkie trzymam w pokoju) nie musisz obrażać. Nie miałem pojęcia że Subfusce jest tak trudno dostać, a o metalice nawet nie słyszałem, żeby ktoś sprzedawał, myślę jednak, że są udzie którzy mają te pajączki tylko nie odwiedzają takich stron jak ta...

swiardyro
    Guest

mam p.regalis do sprzedania
    ok. 4 - 4,5 cm ciałka, płeć nieznana.
    Z tego co kojarzę to jest to ok. L6 - L7

Hmmmmmmmmm jesli natomiast chodzi o inne wypowiedzi
    Nie jestem w tym temacie aż tak długo, ale z tego co pamiętam to kilka miesięcy temu było na forum ogłoszenie sprzedam p.metallica, nie pamiętam po której wylince ale cena była ok 1000 - 1500 zł.
    A co z tego wynika że jednak są w Polsce dostepne.

tosik
    Guest

Oky X_v_X daj znac czy kupuje na meila skoro taki pewny jestes P.pubfusca samica L9 cena 1300 zł matellice sprowadze CI za 1400 zł L1

tosik
    Guest

byla 1 sztuka za 1500 zł ale poszła do szwecji !! jak bys sie uparł to se z nimiec przywieziesz a zielone metaliki sa tansze

cyclosternum
    Guest

kiedys byłop na forum ze metaliki (chyba te zielone) koles sprowadzał za 120euro

Uprawnienia umieszczania postów