Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kupie Poecilotherie

SPeCTeR
    Guest

Re: Kupie Poecilotherie

Tylko, ze te zielone, to raczej pasuja do Poecilotheria Sp. a nie Metallica.
    X_v_X widzisz, ja tez traktuje to jako hobby i trzymam wszystko w jednym i do tego swoim pokoju. Tylko karmowki wystawilem do drugiego i za pare dni wyladuje tam jeden wezyk, z ktorym w pokoju poki co troche boje sie spac. A to, ze smieszny z Ciebie czlowieczek wnioskuje, po Twoich tekstach typu "nastepnym razem szyby powybijam". Swoje podworkowe problemy, poprzedzone flaszka badz dwoma zalatwiaj na swoim podworku, z dala stad.

X_v_X
    Guest

Co ty SPeCTeR gadasz za głupoty, weź się zastanów, jak mi jakiś pajac p****** głupoty, że z komendy wróciłem, to mu napisałem, że "znowu" zadzwonił i następnym razem mu szyby powybijam. Jak w tym wieku masz problemy ze zrozumieniem tekstu, to masz nie lada problem, bo raczej już tego nigdy nie zrozumiesz...

SPeCTeR
    Guest

Normalni ludzie nie laduje na komendach ot tak sobie. Czy napisalem cos, czego nie bylo w jednej z Twoich wypowiedzi ? Nie. Jak widzisz tekst zrozumialem. A swoje zale do kogos i grozby pod czyims adresem wypisuj na pamietniki.bravo.pl czy czyms w tym stylu, Twoj poziom

X_v_X
    Guest

Ja widzę SPeCTeR, że ty z chamstwem jesteś bardzo dobrze zintegrowany. Ktoś ci podepcze trawnik to... gnasz wówczas cierpem na komende... i szczycisz się tym, że potrafisz chamstwo tępić... bravo!.
    Z twoich wypowiedzi, które podważają lub znieważają moje, mimo, że tematy naprawdę dzicinne to wnioskuję, że jesteś strasznym społeczniakiem i lubisz porządek jak zaprowadza policja, bo ciebie stać tylko na to, żeby do nich przekręcić!

SPeCTeR
    Guest

Ubawiles mnie, naprawde. Z chamstwem, owszem, nie ukrywam bardzo dobrze obeznany jestem. Owszem lubie cisze, spokoj i porzadek, jak kazdy normalny czlowiek. Nie wiem skad wywnioskowales, ze "przekrecam" do nich w kazdej sprawie. Istny jasnowidz. Szkoda mi czasu na dalsze ciagniecie tej bezsensownej dyskusji.

CICHY
    Guest

gnasz wówczas cierpem na komende... eeeeehehehehehe stary za dużo WWO słuchasz i Ci sie w głowie wali... poza tym używaj "..." używając czyjegoś tekstu bo jeszcze ktoś pomyśli że sam to wymysliłeś I nie ma to jak "twardziele" przez neta...

X_v_X
    Guest

A czy ja się chwalę ? Weź się zastanów, bo ja tylko obrażam w sposób kulturalny, tego typa, co komentuje moje posty w sposób conajmniej chamski. A co do twardziela to nie wiem gdzie to znalazłeś żebym się chwalił. Poprostu stwierdziłem, że SPeCTeR to społeczniak i tyle...
    Co do tych " " to dla mnie jest jasne, że wszyscy wiedzą o co chodzi, ale SPeCTer nie musi...

Uprawnienia umieszczania postów