Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: KTO MA SPRZEDAC ANOLISKA Z GLIWIC I OKOLICY!!!???

Demon87
    Guest

KTO MA SPRZEDAC ANOLISKA Z GLIWIC I OKOLICY!!!???

Witam
    Wlasnie sobie umeblowalem terrarium i chcialbym tam wposcic albo Anliska(zielony lub brazowy) albo gekkona lamparciego? Jesli jest na sprzedarz jakis mlody osobnik to mam jeszcze jedno pytanie jaka cena bedzie satysfakcjonowac

Ciapek_anolis
    Guest

Re: KTO MA SPRZEDAC ANOLISKA Z GLIWIC I OKOLICY!!!???

jestem z Dąbrowy Górniczej mam Anolisa Brązowego na sprzedaz cena ok 40PLN

Demon87
    Guest

Ooo to bylo by fajnie wlasciwie pospieszylem sie bo dopiero koncze robic terrarium ale jesli sie nie spieszy i mozna by bylo przeslac zdiecia podac wiek to bylo by fajnie

Ciapek_anolis
    Guest

samiec ok 15-20cm (nie mierzyłem go bo nie chce go niepotrzebnie stresować).
    Zdjęcie : http://terrarystyka.com.pl/forum/alb...hp?pic_id=4163

Demon87
    Guest

A ile on moze miec tak mniej wiecej bo chcialbym wiedziec ile jeszcze pozyje

Ciapek_anolis
    Guest

pozyje jeszcze z 3 lata. On cały czas rośnie. Kupiłem go we wrześniu na giełdzie i był malutki.

Demon87
    Guest

z tego co wiem to te anoliski sa raczej zwierzakami naziemnymi ale widze na zdieciach panskie terrarium i powiem szczerze ze wyglada idealnie ma bardzo duzo galazek i korzeni ja tylu u siebie nie mam. Droga sprawa mam pytanie czy posiada pan kabel grzewczy czy jakos inaczje pan to rozwiazal bo mi ludzie roznie radza ale chyba najtrafniejsza rada bedzie rada od wlasciciela

Ciapek_anolis
    Guest

nie jesteśmy tu na pań pani . Wszyscy sa na tyale anolisy bardzo lubią sie wspinac. W naturalnym srodowisku często łażą po roslinach , czy wspinają sie na drzewa 91.5m).Mój anolis cały czas siedzi na gałązkach wyżej w terra , spitakże przyczepione do ściany - wiekszośc czasu spedza w wyższych pariach terrarium.Musisz dodac jakies gałazki, gorzenie...
    Niczym nie dogrzewam , mam idealna temperature w nocy ,a w dzień nawet troche za ciepło. (uzywam do grzania tylko zarówki grzewczej 60W)

Demon87
    Guest

No to dobrze bo wlasnie ma zarowke grzewcza mam tez jakas zarowke nocna mam jednego korzenia a galezie zawsze mozna sciac<lol> no i jeszcze jedno czym karmisz tego malego stworka?? BO coraz prawdopodobniejsze wydaje mi sie kupno

Ciapek_anolis
    Guest

jeli bedziesz miał już jakieś gałęzie czy konary , to wymocz je w solance a później włóż do piekarnika na 200 stopni na 1/2 godz.
    Karmię go głównie świerszczami (małymi lub sredniej wielkości) oraz jako urozmaicenie diety podaję raz na jakis czas mączniaki (świezopo wylince)

Uprawnienia umieszczania postów