Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kupie zwykle muchy ;]

BOOBO
    Guest

Kupie zwykle muchy ;]

Witam
    Zakupie zwykle muchy okolo 20 szt. Chcialbym kupic, poniewaz moje poczwarki z ktorych mialy byc muchy wyschly bo trzymalem je na kaloryferze i nie mam co dac moim ptasznikom do zarcia.Jesli jest ktos zainteresowanmy to prosze pisac na gg ktore jest w profilu lub wyslac maila ale nie przez tcp ;} Z gory dziekuje za oferty.

Archie
    Guest

Re: Kupie zwykle muchy ;]

Boobo kup sobie za 1zł kilkadiesiat larw much. I tanie i pajaki zjedza. Lub macznika lub drewniaka. Obojetne. To nie jest drogie. A jak chciałbys muchy to i tak musisz zaplacic 5zł za przesylke :/ czy Ci sie to oplaca? :P
    idz do wedkarskiego sklepu i popros o larwy much. za 5zł to masz ich ponad pol tysiaca :P

daid
    Guest

wychoduj muchy z pinki lub bialych robaków

BOOBO
    Guest

Wiem ze moge z opinek muchy zrobic ale trzeba czekac 2 tygodznie. A napisalem rpzeciez ze moje poczwarki sie wysuszyly !!!!!!!!!!!!!!

Archie
    Guest

jak sie wysuszyly to znaczy ze beda za jakis czas sie przepoczwarzac. to dobry znak jak chcesz miec muchy :P

BOOBO
    Guest

NIe one w srodku sa suche, przekroilem je nozem i tam nic nie byklo same suche. A pozatym te "czarne" poczwarki powinny byc twarde. Ja much nei mam a chcialbym nakarmic pajaki. I nadal chce kupic te muchy

koli
    Guest

Juz ci tlumaczyli moi poprzednicy ze lepiej jak kupisz soie biale robaki maczniaki lub drewniaki i tym nakarmisz pajaki.

Uprawnienia umieszczania postów