-
chce kupic małpę
czy nie orietuje sie ktos czy jest jakies forum na ktorym mozna kupowac egzotyczne zwierzeta? dokładnie chce kupic kapucynke ale nie wiem gdzie takie forum znalesc
-
Re: chce kupic małpę
Sorki że się wtrącę..a nie lepiej postarać się o dziecko...?
-
-
"Trudno znaleźć dobrą opiekunke do dziecka, ale jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko"
-
a mi się wydaje że to bardzo proste wysjście..jak mu się znudzi małpka to sprzeda..lub odda do zoo, a z dzieckiem...;/
-
-
Gdanszczanka moze i dobre rozwiązanie tylko dla kogo ?? bo dla małpki raczej nie... kapucynki to małpki stadne i trzymanie jednej sztuki samej w klatce to jak odizolowanie samego siebie od rodziny... jestem zdecydowanie przeciwny trzymaniu zwierząt stadnych w pojedyńczych sztukach ...
-
o co wam ***** chodzi? gdybym chial malpke po to zeby ja za rok czy dwa sprzedac to bym jej nie kuopol
-
no wlasnie nie wiem dlaczego pisza takie rzeczy skoro szukasz forum/szukasz malpki. Ni ewidze w tym nic dziwnego. Wy umiecie robic Sobie tylko jaja zamiast pomoc to tylko zjednac z blotem. pyta wiec jak nie wiecie to nie odpowiadajcie takimi dziwnymi tekstami ktorych zabardzo nie rozumie :|
-
Uprawnienia umieszczania postów