Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: chce kupic małpę

maniek
    Guest

chce kupic małpę

czy nie orietuje sie ktos czy jest jakies forum na ktorym mozna kupowac egzotyczne zwierzeta? dokładnie chce kupic kapucynke ale nie wiem gdzie takie forum znalesc

Gdanszczanka
    Guest

Re: chce kupic małpę

Sorki że się wtrącę..a nie lepiej postarać się o dziecko...?

maniek
    Guest

widocznie nie

boas
    Guest

"Trudno znaleźć dobrą opiekunke do dziecka, ale jeszcze trudniej znaleźć dobre dziecko"

Gdanszczanka
    Guest

a mi się wydaje że to bardzo proste wysjście..jak mu się znudzi małpka to sprzeda..lub odda do zoo, a z dzieckiem...;/

djtommi
    Guest

Goblin
    Guest

Gdanszczanka moze i dobre rozwiązanie tylko dla kogo ?? bo dla małpki raczej nie... kapucynki to małpki stadne i trzymanie jednej sztuki samej w klatce to jak odizolowanie samego siebie od rodziny... jestem zdecydowanie przeciwny trzymaniu zwierząt stadnych w pojedyńczych sztukach ...

maniek
    Guest

o co wam ***** chodzi? gdybym chial malpke po to zeby ja za rok czy dwa sprzedac to bym jej nie kuopol

Archie
    Guest

no wlasnie nie wiem dlaczego pisza takie rzeczy skoro szukasz forum/szukasz malpki. Ni ewidze w tym nic dziwnego. Wy umiecie robic Sobie tylko jaja zamiast pomoc to tylko zjednac z blotem. pyta wiec jak nie wiecie to nie odpowiadajcie takimi dziwnymi tekstami ktorych zabardzo nie rozumie :|

HFP Animals
    Guest

Przedzwoń 607-191-498

Uprawnienia umieszczania postów