Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Mrówki

Mieszany widok

Norbi
    Guest

Mrówki

Kupię mrówki (najlepiej z Warszawy), gatunek jest dowolny ale dobrze byłoby Camponotusa lyb jeszcze lepiej rudnice.

swatkostek
    Guest

Re: Mrówki

Koło mojego domu biega ich miliony tylko nie wiem co to za gatunek ( takie czarne) :P

Jak możesz to prześlij foto mrówki o jaką Ci chodzi

apacz2003@wp.pl

Karn
    Guest

swatkostek najpierwq to ty złap ich królową =]

adamos
    Guest

pogadaj z curtus-em

CURTUS
    Guest

Hmm...
    Tiaaa... "jeszcze lepiej rudnice"... echhh
    Curtus sam sie odzywa gdy mowa o mrówkach na forumq
    Norbi - rudnice to może jednak pozostawmy dla specjalistów (łatwo o nie... z utrzymaniem kolonii już gorzej)
    Na dobrą sprawę do niedawna Camponotus był nie do zdobycia - rok temu pojawiło się kilka sztuk C.herculeanus w sprzedaży... Obecnie jednak szczęśliwym trafem pojawił się największy gatunek europejski, posiadający potężnych żołnierzy - C.ligniperdus - jest o 1/3 większy nawet od "herkuleska" i w formicarium mojego projektu nie tylko prezentuje się wspaniale, ale i chów jego nie nastręcza trudności większych niż chów Lasius niger (autoreklama WSZYSTKIM polecana) - w TYM momencie trwa PROMOCJA w sklepie (qrde... muszę się pozbyć większości królowych, zanim wychowają duuuze kolonie - kto to niby ma karmić i gdzie postawić ?? ) - od 2 tygodni nie robię nic innego, tylko z mrówami działam w firmie, dzisiaj w końcu może wrzucę fotki do cennika na www.curtus.pl

Uprawnienia umieszczania postów