-
Kupie fajnego pajaczka!!!(niedrogo)
intresuje mnie pajak ktory rosnie szybko i do duzych rozmiarow jest ladny
nieagresywny niewymagajacy za wiele(to jest moj pierwszy pajaczek
prosze o propozycje z Lubina i okolic!!!!!!
prosze o fotki i krutki opis
dziekuje:]aha pajaczek ma miec widoczny rozmiar tak zebym sie niebal go dotknac hehe(napiszcie ile ma cialka) i cene
-
Re: Kupie fajnego pajaczka!!!(niedrogo)
Szybko rośnie i dużych rozmiarów - jedyne co mi do głowy przychodzi to T . Blondi
/ Ale ma agresiva i nie polecam jako pierwszego pająka . Pierwszego pająka to mzoesz kupić b. albopilosum (wolno rośnie) lub G. Rosee (też wolno rośnie) ale mozna je bezproblemu brać na ręke
. Pozdrawiam .
-
napisz mi ile maksymalnie mozesz wydac na pajaka:>
-
albopilosum nie rośnie znów tak wolno. Po dwóch latach jest już dorosły pajączek. Zwłaszcza jeśłi już sobie kupisz podrostka, a są to najtańsze pajączki
-
a jak się zdecydujesz na małego to mam L3 (ok.1cm ciałka) z zaświadczeniem o urodzeniu w niewoli po 10zł
-
Blondi wcale szybko nie rosnie. Tzn roznica miedzy wielkoscia pajaka po kolejnych wylinkach jest bardzo duza, ale ich czas miedzy wylinkami jest spory.
-
pewnie chodzi o ten przyrost ze powiedzmy w ciagu 1,5 miesiaca blondi raz wylinieje a dojdzie jej ponad 1 cm cialka
mi sie wydaje ze o to chodzi:>
-
Czyli jednym słowem pajunk idealny :-)
-
Szybko rosną nadrzewne a mam cambridgei L7 za 50zł, jeśli cię interesuje to pisz na mejla gras77@op.pl
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów