Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Rzekotki we Wrocku!!!!!!!!!!!!!!!

M_L_O_D_Y
    Guest

Rzekotki we Wrocku!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocy!!!!!
    Czy wiesz może gdzie we Wrocławiu,można kupić rzekotki różne np.Hyperolius,Afrixalus,Leptopelis, Litoria,Rhacophorus lub Smilisca nie podaje dokładnych nazw poniewarz z tego co wiem we wrocku niema dużo płazów i niemam określonych wymagań.
    Za wszystkie odpowiedzi BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!!!!

r2r
    Guest

Re: Rzekotki we Wrocku!!!!!!!!!!!!!!!

witam
    mam rzekotki zabie (phrynohyas resinifictrix) w cenie 19 PLN/szt. zabki maja 15-20mm. moge dowiezc do wroclawia w tym tygodniu, ale minimalne zamowienie to 5szt.
    www.iguana-iguana.pl

bysiu
    Guest

W Galerii dominikańskiej mieli(albo mają) niedawno rzekotki zielone i hyperoliusy.Poza tym w Galerii mogą Ci sprowadzić różne gatunki.

M_L_O_D_Y
    Guest

Bysiu ale zobacz jake mają oni zajebiste ceny no wiesz 99 zł za Hyperolius argus!!!!!
    Jeśli teraz jest inaczej to z chęcią się przejde
    DZIĘKI ZA INFORMACJE

M_L_O_D_Y
    Guest

Ja już też mam ale jak byś mieł inne to z checią

M_L_O_D_Y
    Guest

Arturze widziałem na innym temacie ze będziesz miał inne żabki napisz jakie i w jakich cenach.
    Jak ci będzie wygodniej to wyślij maila.
    DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ

BooYaKa
    Guest

4 maja bede we wrocku i mogę przywieść dorosłą parkę leptopelis flavomaculatus.Są zdrowe,żarłoczne,samiec świetnie miałczy,a przede wszystkim są piękne. Cenię je sobie na 120 zł,ewentualnie do małej negocjacji.Ale to 4 maja - sobota możemy się umówić pod galerią dominikańską albo rynkiem-tam najbardziej mi pasuje kontakt masz w profilu jakby co A jeśli chcesz zobaczyć fotkę to wpisz w "szukaj" na forum zdjęcia wyraz flavomaculatus i tam będzie mój samczyk

Uprawnienia umieszczania postów