-
KUPIE JASZURKE DO 50ZŁ
Jestem zainteresowany kupnem jaszczurki do 50zł jeśli ktoś by miał taka proszę o kontakt. Proszę o dokładny opisz jaszczurki i oczywiście jaki gatunek 
Pozdrawiam
-
Re: KUPIE JASZURKE DO 50ZŁ
nie to forum. Od tego jest taki dział jak "Kupię"
-
Po twoim poście składam kondolencje jaszczurce;p. Najpierw pomyśl co chcesz potem kup i nie patrz na cene bo tak daleko nie zajdziesz.
-
niechce mi się nawet tego komentować
-
To rzeczywiście " bardzo rozsądny" pomysł, aby kupować dowolną jaszczurkę kierując się tylko ceną... Zwierzę wybiera się na podstawie biologii i zachowania.
-
Kolego maćku, a co z terrarium,z jedzeniem? 50 zł to na jaszczurkę a ile pieniędzy możesz przeznaczyć na mieszkanko dla niej? Mogłabym CI polecić rozejrzeć się za anolisami bo one tyle kosztują tyle że jeszcze terraum dla niego kosztuje pewnie tyle samo co on+ z 30 zł wyposarzenie(żarówki, roślinki,podłoże,konar). Wydaje mi się że najlepiej bedzie jak otworzysz sobie opisy gatunków i poogladasz która jaszczurka Ci się podoba,która jest łatwa w hodowli i nie potrzebuje dużego terra,potem wejdz na dział sprzedam i popatrz jakie są ceny wybranych jaszczurek.życzę powodzenia i proszę nie podejmuj pochopnej decyzji
-
kończe już ten temat. Przyznaje się do błędu
hehe
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów