-
Re: Rejestracja we Wrocławiu
Sprawdzone osobiście: w Starostwie Powiatowym w Grodzisku Maz. (ul.Kościuszki) zarejestrowanie moich legwanów trwało 3 dni.Żadnych problemów i wydziwiania. Złożyłem "Wniosek"- odrobinkę zmieniony wg.wzoru Snakes (dzięki), "Oświadczenie" również wg.Snakes i czysty-do wypełnienia przez Urząd dokument "Rejestracja" (przygotowany przez Frytę- lada dzień będą wszystkie wzorce na stronie PST (www.terrarium.org.pl) .
Żadnych dokumentów zakupu nie miałem (i nie mam). Opłata w znaczkach skarbowych 5 zł za wniosek i 0.50zł za załącznik ("Oświadczenie").Po 2 dniach od złożenia w sekretariacie Pani z wydziału (.....i Ochrony Środowiska) zadzwoniła,że dokument jest do odbioru.
Wszystko-prosto i grzecznie. Ale może miałem szczęście?
Przy okazji prośba do Wszystkich,którym udało się już zarejestrować:
na stronie PST będzie utworzona i dostępna informacja dla wszystkich "Gdzie zarejestrować zwierzęta zależnie od miejsca zamieszkania".Proszę o przekazywanie adresów (ew.nazwiska osoby, tel.) urzędów,które faktycznie zarejestrowały zwierzę (nie tylko przyjęły Wniosek-choć i te namiary ważne).Proszę o informacje sprawdzone osobiście,a nie zasłyszane. Powodzenia w rejestracjach.
Uprawnienia umieszczania postów