sprawa jest prosta (z mojego punktu widzenia). nie lubisz na to patrzeć nie kupuj/sprzedaj węża. pozatym karmienie mrożonkami węży w przypadku gdy człowiek nie może patrzeć gdy wąż zabija jest totalnym idiotyzmem. niedość, że te zwierzaki żyją w terrariach (tak są przyzwyczajone, ale..), niektórzy źle się nimi zajmują, branie na ręce to jeszcze karmicie je mrożonkami... ahhh!!!!!!!!!!!!!!! rozmumiem ludzi, którzy mają duże hodowle- nie są wstanie przypilnować wszystkich karmień. ale gdy trzymacie je z zainteresowania to dbajcie o nie żeby miały jak najlepiej! ktoś jeszcze napisał, że wrzuca mysz i odchodzi od terra.. nawet brak mi słów na ciebie!! nie zasługujesz na węża!! zaraz wszyscy będziemy czytali post o pogryzieniu..
czytając niektóre sformułowania na tym formu, można tłuc głową o ściane. jak wogóle możecie się zajmować tymi zwierzakimi?!!!! węże są dla prawdziwych pasjonatów i aby żyć muszą jeść.. więc jeżeli zamierzacie wyprawiać takie rzeczy to dajcie sobie spokój bo MĘCZYCIE zwierzaka!!!

grrrrr.... (krew mnie zalała)

pozdrawiam wujek;]