-
Phyllocrania paradoxa
Witam czy jest ktos z hodowcow kto moglby mi sprzedac takie modliszki najlepiej po L5 i w jakiej cenie? Bo w biofilu jest jedna L3 za 30zl a to jest stanowczo za drogo.
Prosze o odpowiedz:
Hawk ,PilotHawk
-
Re: Phyllocrania paradoxa
hmmm... za drogo ?
i to jeszcze stanowczo... 
-
Hmm wedlug zasad tego forum (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=11300&t=11300 ten temat wlasciwie nie ma prawa bytu 
-
Hehe Saurus jesteś bezwzględny, ale to nie zmienia faktu że masz rację :]
Hawk to ogłoszenie powinno być umieszczone w dziale kupię, mantid już mówił że jedyne ogłoszenia typu kupię/wypożyczę w dziale modliszki gdzie sięo nich dyskutuje, mogą mieć charakter jedynie matrymonialny .
-
no tak ale poprzednio tez podobne puscilem w kupie i tylko przez 3 dni 8 osob zajrzalo.
A tutaj sa konkretnie osoby zaopatrzone modliszkami pliiiissss....
Aha i jeszcze jedno czy mam ktos samice imago lub subimago plistospiloty guinennsis?
Bo mam samca i chcialbym rozmnozyc. Obiecuje ze dam kilkanascie malych zadarmo dla takiej osoby albo nawet ile bedzie chcial.
-
aha i jeszcze dodam ze ten samiec jest swierzo po ostatniej wylince. Ma piekne skrzydla i 9cm dlugosci.
-
Tak kiedys tez pusciles ze sprzedasz Cilnie, akurat odpowiedzialem jako pierwszy potem sie dopiela druga osoba (bodajze leviatan) i do tej pory nie otrzymalismy odpowiedzi.
Dziwnie sie potem uciszyles na jakis czas.. Post oczywiscie zniknal. Moglbys przynajmniej wyjasnic sprawe.
Uprawnienia umieszczania postów