Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Phyllocrania paradoxa

PilotHawk
    Guest

Phyllocrania paradoxa

Witam czy jest ktos z hodowcow kto moglby mi sprzedac takie modliszki najlepiej po L5 i w jakiej cenie? Bo w biofilu jest jedna L3 za 30zl a to jest stanowczo za drogo.
    Prosze o odpowiedz:

Hawk ,PilotHawk

kudlaty
    Guest

Re: Phyllocrania paradoxa

hmmm... za drogo ?
    i to jeszcze stanowczo...

Saurus
    Guest

Hmm wedlug zasad tego forum (http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=11300&t=11300 ten temat wlasciwie nie ma prawa bytu

Lukas_d2005
    Guest

Hehe Saurus jesteś bezwzględny, ale to nie zmienia faktu że masz rację :]
    Hawk to ogłoszenie powinno być umieszczone w dziale kupię, mantid już mówił że jedyne ogłoszenia typu kupię/wypożyczę w dziale modliszki gdzie sięo nich dyskutuje, mogą mieć charakter jedynie matrymonialny .

PilotHawk
    Guest

no tak ale poprzednio tez podobne puscilem w kupie i tylko przez 3 dni 8 osob zajrzalo.
    A tutaj sa konkretnie osoby zaopatrzone modliszkami pliiiissss....
    Aha i jeszcze jedno czy mam ktos samice imago lub subimago plistospiloty guinennsis?
    Bo mam samca i chcialbym rozmnozyc. Obiecuje ze dam kilkanascie malych zadarmo dla takiej osoby albo nawet ile bedzie chcial.

PilotHawk
    Guest

aha i jeszcze dodam ze ten samiec jest swierzo po ostatniej wylince. Ma piekne skrzydla i 9cm dlugosci.

dr1zzt
    Guest

Tak kiedys tez pusciles ze sprzedasz Cilnie, akurat odpowiedzialem jako pierwszy potem sie dopiela druga osoba (bodajze leviatan) i do tej pory nie otrzymalismy odpowiedzi.
    Dziwnie sie potem uciszyles na jakis czas.. Post oczywiscie zniknal. Moglbys przynajmniej wyjasnic sprawe.

Uprawnienia umieszczania postów