-
Re: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz
będziesz w świętochłowicach ?
-
prosze o kontak na gg 1324574 terrarium 11
-
Jestem zainteresowany kupnem zdrowej, bez żadnych uszkodzeń mechanicznych(tzn zadrapań, poodpadanych pazurów itp
) Agamki Brodatej 14-15cm. Istnieje możliwość wysłania kurierem? (oczywiście pokryje te 30zł-40ł przesyłki). Czy mógłbyś wysłać zdjęcia agamek, terrarii w jakich byłych jeśli można:] (jaca@admit.net.pl) moje gadu gadu: 6483801
-
Jaki to gatunek świerszczy ?????? są może bananowe??
-
Witam.
Mam pytanie odnośnie młodych rzekotek żabich, 32zł to cena za parkę, czy jedną sztukę?
-
cześć łysek kupiłem u ciebie świerszcze odmowe. 1-06-2005 napisałęś że już wyjechały czekam do dziś, dzwonie na poszcze a tam nic odpisz gg 2688853 e-mai--- szajkers@interia.pl tel. 503970086. CZEKAM
-
Noto opłaca sie u niego kupowac czy nie? Nobo na allegro zamówiłem u niego swierszcze i nie wiem czy wpłacac kase, czy nie...
-
ja wpłaciłem kase daaaaaawno i wciskał mi kit ze wysłał
15 zł poszło w błoto
-
Konrad tak jak juz mowilem do Ciebie swierszcze leca jutro, a co do Ciebie blackjack to prosze o kontakt w celu wyjasnienia.
-
a co z moimi ?????????????????????????? wyślij mi zamiast ich drewnojadów kase wpłaciłem dawno temu mialo byc 80 dorosłych świerszczy a niema nic :/
Uprawnienia umieszczania postów