Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz

szajkers
    Guest

Re: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz

dobra dzięi będę czekał na świerszcze. W środe podam wszystkim opinie

szajkers
    Guest

Ej łysek w **** walisz??
    Świerszcze miały byś na dziś nawet na farum napisałeś. ODezwij się 2688853 tel. 503970086

webs
    Guest

co jest z toba łysek wysłałem ci juz kase ponad tydzien temu a sierszczy dalej niemam:/..........odezwij sie jak najszybcirej:/;/
    webs..fu

kingunia_30
    Guest

ty łysek dlaczego w ch,,,,,,,,,,,,,a walisz wyslalem ci kase za anolisy i napisales ze wyslales mi priorytetem a tu nic zadnej paczki wiec niewiem co mam myslec czekam do jutra a jak nie dostane anolisków do godz. 16 to udaje sie na policje i ogłosze ciebie złodziejem na kazdej stronie zwiazanej z terrarystyka, radze sie odezwac zeby to wyjasnic pozdrawiam

cogito ergo sun

kingunia_30
    Guest

ktos mi podpowiedzial fajniutki pomysł (cytuje:no i najlpeiej jakbys zgadala sie z wszystkimi oszukanymi zeby uzbierala sie wieksza kwota na ktora was oszukal a nie ze kazdy z was odzdzielnie na wlasna reke bedzie probowal, pozdrawiam
    ) wiec jakbyscie mogli napisac na jaka cene was te caly łysek oszukal ulatwilo by to ukaranie h.................a bo ja tak czy inaczej smigam jutro na policje i mogła bym cos wspomnąć ze jest wiecej osób które daly sie nabrac na oszusta ale musze mniec potwierdzenie na ile was oszukal i co mnieliscie zamiar kupic ????? prosze o szybka odpowiedz na łamach tej oto stronki

cogito ergo sun

szajkers
    Guest

tak więc mnie oszukał na 21 zł kupiłem u niego świerszcze

Stratoscruiser
    Guest

ja też czekam na świercze i jescze ich nie mam chyba niedłgo odwiedze tego gości z policją.

lukas_lysy
    Guest

Witam, Ja kupiłem gekona - 25 zł maczniki i 2 razy drewnojady. Całość wyniosłą mnie 41 zł. Przykro mi że tacy ludzie sie zdażają, ale nie pomyślał o jednym !!!!!!!!!!! Podał swój numer konta i to starczy!!!! Mój braciak jest prawnikiem hehe Trzeba to załatwić, jeszcze sie udławi tą kasą :]

webs
    Guest

q..rwa widze ze niejestem pierwrzym kturego wykrecil......niewiem jak wy ale ja mu tego niepopuszcze wykrecił mnie na 40 pln to nieduzo ........ale przez takich jak on,jest lipa na forum..w najblizszym czasie wybieram sie tam do niego na to zadupie,bede jechał z Krakowa jezeli chce sie ktos zabrac ,niem sprawy!!!to jego dane..
    .Rafał Światły
    Łomnicka 13
    58-500 Jelenia Góra
    Inteligo: 50102055581111143224300035!!........

adres jes napewno prawdziwy..co do nazwiska to niejestem pewien ale pewnie jest fałszywe..........

Saurus
    Guest

Za podawanie jego danych publicznie mozesz miec o wiele wieksze klopoty niz on za te 40 zl gdybys zglosil to na policje.

Uprawnienia umieszczania postów