Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz

szajkers
    Guest

Re: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz

Łysek jest w porządku jest z nim kontakt i to bardzo dobry ( przynajmniej u mnie) świerszcze powinny do mnie dojść w poniedziałęk. WEBS Ty bedziesz miał większe kłopoty jeśli on naskarzy na policje że podajesz jego dane bez jego pozwolenia. Ja bym teraz cicho siedział

lukas_lysy
    Guest

Ale ja głupek jestem!!!!!!!!! : ( Sorki za to co wcześniej napisałem!!! Paczuszka doszła dzisiaj, wszystko ok, ale tez troche długo na nią czekałem i ten nie za super kontakt tak wszystko pokręcił, gekonik na serio spoko!!! BĄDŹCIE CIERPLIWI !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Łysy

webs
    Guest

siema.........podałem jego dane poniewaz myslałem ze sa nieprawdziwe!!! po przeczytaniu wypowiedzi na forum o niedostarczonych przesyłkach chciałem w ten sposób przestrzec innych użytkowników o nim!!!to było zwykłe nieprozumienie ,,tak mi sie wydaje,,puki co czekam na swierszcze ponad tydzień!!!!

Obcy
    Guest

cos ktos pisał ostatnio ze nic nie moga zrobic za podanie danych..

Adamek
    Guest

sam pisales że adres jest na pewno dobry ale niewiesz czy nazwisko jest OK więc nie kręc ze nie wiedziałes. Ja wpłaciłem miech temu 15 zł ale wczoraj dostałem je spowrotem :]

webs
    Guest

ŁYSEK JEST OSZUSTEM!!!....... DLA WARZEJ WIADOMOSCI ,,,,I CO NAJSMIESZNIEJSZE SCIEMNIA ZE UZ WYSŁAL TYDZIEN TEMU:]....HEHEH

PaN_pAjAc
    Guest

Witam
    Panie Łysek, pisalem do pana na maila, na gg i dzwonilem na komorke.
    Na majle pan nie odpisywal na gg rowniez a komorki pan nie odbieral.
    Zaczynam sie irytowac bo wygralem u pana na allegro (zanim szanownemu zablokowali konto) aukcje o swierszcze.
    Wyslalem kase w poniedzialek 20 czerwca, czyli byla na koncie 22 w srode.
    I czekam do dzisiaj na moje swierszcze...
    Nigdzie pan nie daje oznakow zycia, allegro polecilo mi zglosic sprawe na policje.
    Nie wiem jak sie dalej sprawa potoczy, zalezy od pana.
    Pozdrawiam i na odpowiedz.
    Czapior
    ( czapior123@wp.pl )

djrasti
    Guest

Dobre ceny powiadasz?? Jestes zwyklym zlodziejem i radze ci zebys zaczal odbierac ten swoj telefonik.

SZREK
    Guest

Witam wszystkich terrarystów

Obserwuje na forum tak zwane "promocje" i kolejny raz dochodzę do wniosku żę słowo "promocja"kojaży sie ze słowem oszustwo,ale mam wielką nadzieję że użytkownicy na forum wkońcu zaczną myśleć i będą kupowali zwierzaki czy karmówkę w sprawdzonych żródłach

Pozdrawiam SZREK

PaN_pAjAc
    Guest

Witam
    No to jest niby sprawdzone zrodlo, on i jego "ekipa" prowadza gieldy terrarystyczne w Polsce, moze by z nimi pogadac?
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów