Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Scynk berberyjski

Chrzaniki
    Guest

Re: Scynk berberyjski

I po "ptokach" Agam zbiera ferajne. Temat skonczony.

AGAM
    Guest

)))

Nevermore
    Guest

ja niestety nie mam miejsca na niego ale moglbym go odebrac... bo moj ojciec rozwozi towar i po drodze jezdzi do chrzanowa.... wiec jesli by ktos go chcial z okolic krakowa to mozna by sue jakos dogadac chyba ze rzniki oddaje go razem z lokum to wezme dla siebie

Jackass
    Guest

No trafił w dobre ręce, bo AGAM jug go chce wymieniać na co innego:

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=510#reply_531

Gratuluję!

AGAM
    Guest

No i co z tego że chce wymieniać :/// wziąłem dwa scynki bo jeden miał iść do kolegi ale kolega zrezygnował więc chce go wymienić :/// zresztą co Ci do tego?

baryla
    Guest

http://www.terrarystyka.com.pl/forum...ic.php?t=15244 !! :-D widac jak niektorzy (z serca) przyjmuja zwierzatka

AGAM
    Guest

czisus krajst i co Was to obchodzi??? moaj sprawa i Chrzanika jak sie umówiliśmy Was już niech o to głowa nie boli! Zrestzą zauważ że wziąłem oba a jeden nie miał być dla mnie..... więc bez głupich komentów prosze....

AGAM
    Guest

wogóle to ten temat by już można usunąć bo służy już tylko niepotrzebnym dogadywankom....

baryla
    Guest

Prawda w oczy kole :-D ??

AGAM
    Guest

jasne.... jak sie Wam nie podoba to zapytajcie Chrzanika jak sie ugadywaliśmy i przestańcie się czepiać.... zresztą nawet gdyby.... to ten scynk jest teraz mój :/ I warto zauważyć że staram się go wymienić na samice tego samego gatunku co chyba również nie jest bez sensu :/ a prawda jest taka że nie macie sie czego czepiać i tyle..... wejście się czepiajce przemytników którzy sprzedają zwierżeta wyrwane z natury a nie ludzi którzy którzy legalnie dysponują swoją własnością...

Uprawnienia umieszczania postów