-
raczka kubanskiego oddam
mam chyba dwa raczki kubanskie do oddania, wielkosci ok. 5 cm. odbior osobisty, ewentualnie moge wyslac, ale nie mam pojecia jak je zapakowac, wiec moze lepiej nie
niestety nie mam zdjec.
-
Re: raczka kubanskiego oddam
jak je wyślesz..... to bym wzioł
zapłace za przesyłke :]
-
Witam, chętnie przyjmę te raczki, niestety nie dam rady odebrać osobiście - w częstochowie będę dopiero w połowie października. Mogę opisać Ci jak zapakować te raczki żeby przetrwały podróż. Pozdrawiam!
-
Do Adamek: forum mi nie dzialalo, napisalam do Jackassa
Do wszystkich zainteresowanych:
Nie wiem jak je wyslac!!!
(
Oddam wszystkie jakie znajde oprócz tego najwiekszego, chociaz szczerze mowiac nie wiem czy jest ich wiecej niz dwa. Ale to dopiero jak sie ktos na 100% zglosi, bo bede musiala cale 200 l chyba opróznic zeby je wylapac
-
Siemka z chęcią przygarnę do siebie raczki. Napisze ci wszystko jak je zapakowac i wysłać.
-
na maila nic nie przyszlo. prosze tutaj :> mam go wlozyc w butelke 1,5 l z woda i juz????????????????
-
nikt nie chce paskud??????? wciaz aktualne...
-
JA MOGE WZIASC JAK JE NAZYWASZ "PASKUDY"-JESTEM Z KATOWIC WIEC JAK MI TO PRZESLESZ? MOJ MAIL josetsu@poczta.fm lub dawaj na gg
-
na 100% widzialam 3 male, dwa tak ok 4 - 5 cm, jeden mniejszy ok 2 cm. Moze jeszcze jakies sa. Ale nie wysylam, bo :
1. wysylka sie nie oplaca (drozsza niz te raczki w sklepie)
2. podusza sie....
Oddam w Czestochowie!!!!!!!!!!!!!!!
-
Witaj
NIe wysylaj raczkow bo jest juz za zimno i padlyby podczas wysylki
niestety.. Ja tez mam raczki
Uprawnienia umieszczania postów