-
czerwonolicy Wa-wa
Oddam w DOBRE RĘCE żółwicę czerwonolicą (dwudziestocentymetrową, ładna). Tel. w profilu.
-
Re: czerwonolicy Wa-wa
A tak go chciałem - ale jeszcze mieszkam z rodzicami i niestety ;-((( Chyba że dopiero gdzieś w kwietniu jak jeszcze bedzie aktualne - co z akwa :/ ??
-
Aktualne, żółw nadal czeka na nowego właściciela.
-
Jestem zaintresowany. Z jakiej dzielnicy trzeba się udać po żółwia i czy poza żówiem jest coś dawane, np. akwaterrarium z osprzętem? Grzesiek
-
Aktualne w dalszym ciągu.
Żółw mieszka u mojego znajomego pod Warszawą - w Michalinie, ja pracuję na Woli. Z Michalina do Grodziska można dojechać np. pociągiem podmiejskim, zdaje się że z przesiadką na Wschodniej, ale to na tym etapie nie jest tak istotne 
Jeśli chodzi o "akwarium z osprzętem" to sprawa wygląda tak, że pożyczyłam właścicielowi czerwonolicej kawalerkę mojego żółwia - 80x30 cm. - jest dla 20 cm. żółwicy ciasnawa, ale chwilowo jest lepszym lokum, bo tej pory trzymał ją w strasznie ciasnym pomieszczeniu i bez ogrzewania. Kawalerki oddawać nie zamierzam, bo może się przydać np. jako pomieszczenie na kwarantannę (tfu, tfu ...).
Jeśli chodzi o filtr i grzałkę to są pożyczone od bardzo fajnej babki, która wzięła ją na próbę jako partnerkę dla swojego żółwia - ale niestety żółwie się nie dogadały - skutkiem czego żółwica wróciła do znajomego z powrotem.
-
Jestem zainteresowany tym zolwiem problem w tym ze mieszkam na slasku czy byla by mozliwosc przeslania gada poczta kurierska na moj koszt??
-
Z uwagi na dobro żółwia odbiór wyłącznie osobisty, oczywiście po wcześniejszym przedstawieniu swoich planów wobec ż 
-
mam 3,5 letniego zolwia samca w pelni wyposazone akwarium o wymiarach 100cmx60cmx60cm i szukam dziewczyny dla mojego gada. Transport poczta kurierska bedzie trwal okolo 3 godzin. Pudelko wylozone wilgotna gaza powinno wystarczyc. Place za przesylke
-
Sprawa do przemyślenia 
A propo's. Pisząc że żółwie tj. mojego znajomego i tej babki, która ją wzięła jako partnerkę się nie mogły dogadać, miałam na myśli to, że żółwica znajomego była agresorem
i pewnie z uwagi na dużą różnicę wielkości (20 cm.) potraktowała maluszka kulinarnie. Tak więc przemyśl to jeszcze ... bo ze zwrotem było by ciężko.
-
Żółwiczka oddana, więc sprawa już nieaktualna.
Uprawnienia umieszczania postów